• Leefbaarheid

  31 MAART 2018

  Haasjes Groningen City Club brengen Stad in Paassfeer

  Het was gezellig druk zaterdagmorgen in de binnenstad. En sfeervol. De paassfeer was mede te danken aan haasjes van de Groningen City Club die met mandjes eieren en vrolijke gele strikken zorgden voor een passende stemming, op de Grote Markt, op het Waagplein en elders in de binnenstad.

 • Leefbaarheid

  26 MAART 2018

  Na Kensington, Typhoon en De Staat nu Chef’Special naar Kadepop Groningen

  Zaterdag 22 september 2018 vindt de 7e editie van Kadepop festival plaats. Alweer de derde op het industriële Suikerunie-terrein in Groningen. Een editie die bijzonder wordt om twee redenen; in de eerste plaats omdat hij zal plaatsvinden rondom de splinternieuwe eigen MainStage van Kadepop (Stadslab), waaraan momenteel de allerlaatste hand wordt gelegd. In de tweede plaats omdat de line-up commissie erin geslaagd is, de populaire band Chef’Special naar het festival te halen. 

 • Economie Leefbaarheid

  22 MAART 2018

  Roy Boxmeer: van salesmanager FC Groningen naar Economic Board Groningen

  Jarenlang was hij salesmanager bij FC Groningen, hij kent de Groningse zakenwereld op zijn duimpje. Maar onlangs maakte Roy Boxmeer de overstap naar Economic Board Groningen (EBG). Daar kan hij zijn contacten, netwerk en zakelijke ervaring inzetten om de economie van noord-Groningen en van de stad Groningen als onderdelen van het aardbevingsgebied, te versterken. Op de website over de economie van de Eemsdelta, een interview met Boxmeer over de vraag hóe hij de economie nieuwe impulsen hoopt te geven.

 • Leefbaarheid

  13 MAART 2018

  Studenten Alfa-college naar finales landelijke vakwedstrijden

  Donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 maart vinden de (halve) finales van Skills Heroes - vakwedstrijden in het mbo – plaats. Zeven studenten van het Alfa-college mogen hier hun opleiding vertegenwoordigen.